Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Politica de confidentialitate
OK

Cum Cumpar

CUM CUMPAR?

Pasii pentru a lansa o comanda sunt urmatorii:

  • In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul Adauga in cos. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi ce poate fi vazut in partea dreapta sus a paginii. De aici puteti modifica lista de cumparaturi.
  • Finalizati comanda.
  • Introduceti datele pentru facturare si livrare.

Cosul de cumparaturi

In pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Imediat ce ati lansat comanda, veti primi un mail de confirmare primire a comenzii. In scurt timp veti primi pe mail factura corespunzatoare comenzii.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

In cazul in care nu doriti sa comandati online, trimiteti-ne comanda dumneavoastra pe adresa de e-mail office@betaimpex.ro