Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Politica de confidentialitate
OK

Tipar offset si digital

Oferim materiale realizate prin tipar offset si digital

Dintre produsele tipărite amintim: cărți de vizită, flyere, pliante, broşuri, cataloage de prezentare, foi volante, etichete, meniuri restaurante/baruri, coperți, prospecte, felicitări, cărți poștale.

Tipar offset

Procesul de tipărire Offset implică transferul de cerneală lichidă de pe placa tipografică pe o suprafață intermediară (cum ar fi un cilindru cauciucat), iar, apoi, pe suportul final (hârtie). Imprimarea se face în 4 culori: Cyan, Magenta, Yellow (Galben) şi Black (Negru). Acest sisteme de culori sunt cunoscut sub prescurtarea CMYK. Sistemul CMYK constă în combinarea a trei culori – Cyan, Magenta, Yellow – cărora li se adaugă Black, aceasta fiind singura posibilitate de a obține un negru pur.
Modelul CMYK este folosit pentru printare, culorile fiind obținute suprapunând nuanțe de Cyan, Magenta și Galben, creând, astfel, iluzia unor tonuri continue, asemeni unei fotografii.. Tehnologia OFFSET este cea mai raspândită metodă de imprimare a tirajelor mari.

Tipar digital

Print-ul digital îți sare în ajutor atunci când ai nevoie de un produs final rapid, la un preț bun și, cel mai important, în ce cantitate dorești. Printul digital este ideal în cazul tirajelor mici și mijlocii.. Ca suport de print folosim hârtie cu gramaje începând de la 80 gr/mp și până la 350 gr/mp, dar și autocolante și hârtii speciale.