Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Politica de confidentialitate
OK

Termeni si Conditii

Bine ati venit la Beta Impex!

Serviciile si produsele noastre sunt furnizate în următoarele termenii și condițiile.

Termeni si conditii

Site-ul www.betaimpex.ro este administrat de Beta Impex 96 srl, RO 8171243,numar de inregistrare la registrul comertului J40/840/1996, sediu social: Str. Austrului nr.18.ap.3, Sector 2, Bucuresti, punct de lucru: Str. Mecet nr.33, corp B, ap.2, Sector 2, Bucuresti ,cont:RO25RNCN00730049956740001-BCR-sector 2,Te: 021-320.03.15,Fax: 021-327.11.93,E-mail: office@betaimpex.ro

Beta Impex permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul "Vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul "Utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea comenzilor de produse de pe site.

Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.betaimpex.ro vor permite firmei Beta ImpexSRL sa:

  • identifice utilizatorii serviciilor sale
  • transmita informatiile necesare perosanelor fizice sau juridice pentru confirmarea comenzilor

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul magazinului online www.betaimpex.ro. Utilizarea acestui site exprima acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din acest document.

Beta Impex 96 poate aduce modificari asupra continutului site-ului www.betaimpex.ro, modificari de structura, accesibilitate sau poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, Beta Impex 96 poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Litigii/Retur

Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Beta Impex srl se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Produsele returnate (in termen de 10 zile) trebuie sa fie functionale, in parametrii normali si sa fie insotite de factura de achizitie in original.

Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosinta, uzura, matuire, deteriorari si trebuie sa aiba ambalajul original.

Produsele care nu se afla in ambalajul original, nu sunt acceptate la retur.

Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare al produselor.

Prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile prezentate mai sus si este de acord in totalitate.